Placek po węgiersku

Placek po węgiersku

Placek po węgiersku

Przepis na : obiad

Placek po węgiersku robi wrażenie pracochłonnego a tak wcale nie jest. Zabiera trochę czasu, ale efekt  jest przepyszny. 0,7 kg ziemniaków- 2 jajka 0.3szkl mleka 2 łyżki mąki sól, pieprz: 1 kg łopatki lub karkówki 1 duża cebula 1 papryka czerwona 1 papryka żółta - przyprawa do gulaszu, 2 ząbki czosnku, ostra papryka do smaku sól ziele angielskie, pieprz ziarnisty, listek laurowy 2 łyżki oleju 2 duże ząbki czosnku:  Mięso kroimy na kawałki, jak na gulasz. Podsmażamy na oleju wraz z pokrojoną cebulą... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Co w garnkach piszczy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję