Pyszna wilgotna babka o cytrynowym smaku.Babka zachowuje długo świeżość dzięki dodatkowi serka homogenizowanego :)Składniki:3 jajka,200 g cukru,1 opakowanie cukru wanilinowego,150 g miękkiego masła lub margaryny,250 g waniliowego serka homogenizowanego,250 g mąki,1 opakowanie kisielu cytrynowego,4 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia,skórka starta z 1 cytryny,sok z 1 cytryny,garść rodzynek,2 łyżki pokrojonej kandyzowanej skórki pomarańczowejLukier:sok z 1 cytryny,cukier puderOddzielić żółtka od białek. Żółtka utrze... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...