[1] abo przynajmni joł go tak nazwoł i po prołwdzie, to mo łōn [2] wiyncy wspōlnego ze prowansjōm, niż fandzołle po bretōńsku z Bretaniōm, bo w nim sōm aby ziela, co żech sie sōm stamtōnd prziwiōz. Na niydziela nojlepi narychtować cojś lepszego i bez to taki hańdyk bōłby idealny. Co potrza? Pierś z hańdyka- a może i być take porzōndne udzisko 2-3 zōmbki czosku 1 cebula 15 dkg wyndzonki 25 dkg abo i wiyncyj pieczarkow trocha masła klarowanego klapka oliwy śmiytōnka- nojlepi 36, ale jakby sie Wōm miało od... czytaj dalej...
Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)