Natka pietruszki to bogate źródło potasu, żelaza, magnezu, sodu, wapnia, fosforu i fluoru. Już jedna łyżka tego warzywka pokrywa dzienne zapotrzebowanie na witaminę C! Nie każdy jednak lubi jej smak - można to zmienić ! Koktajl jest przygotowany na bazie soczystego jabłka i kiwi, z dodatkiem miodu, co neutralizuje smak pietruszki pozostawiając jedynie delikatny, przyjemny aromat :) Składniki: 2 gałązki nie pietruszki soczyste 1 soczyste jabłko 1 łyżeczka miodu 1 kiwi woda Kiwi obieramy ze skórki. Jabłko kro... czytaj dalej...
Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Kochająca piec słodkości, ciągle poszukująca nowych inspiracji uczennica, która w kuchni może przesiadywać godzinami :)
Zapraszam na mój blog :) Dopiero zaczynam przygodę z blogowaniem, dlatego bardzo serdecznie zapraszam w odwiedziny! :)