Przepis na : obiad
Fasolka szparagowa z bułką tartą to pyszny do datek do obia du. Ale....ja uwielbiam zja dać ją samą i bez tego obia du :) Lubicie? :) Skła dniki: 0,5 kg fasolki szparagowej 3 pełne łyżki bułki tartej sól do smaku 2 łyżki masła Przygotowanie: Nie ma nic prostszego i bar d ziej letniego o d przygotowania fasolki. Fasolkę oczyszczamy nożykiem z obu stron z szypułek i gotujemy do miękkości w lekko osolonej wrzącej wo dzie. O dce dzamy. Na patelni rozpuszczamy masło i wysypujemy bułkę tartą. Szybko mieszamy szpatułk... czytaj dalej...
Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.
Czytaj dalej...