Profiterolki / mini ptysie z sosem czekoladowym (bez glutenu i bez białego cukru)

Profiterolki / mini ptysie z sosem czekoladowym (bez glutenu i bez białego cukru)

Profiterolki / mini ptysie z sosem czekoladowym (bez glutenu i bez białego cukru)

Wyobraźcie sobie, że macie miskę pełną mini ptysi wypełnionych delikatnym kremem jogurtowym i polanych kremem czekoladowo-orzechowym a to wszystko w akompaniamencie świeżych malin i chrupiących orzechów 🤤 Czy to nie jest deser marzeń? Tutaj możecie zobaczyć proces przygotowania. Składniki: Ciasto parzone -200 ml wody -60g oleju kokosowego -40g mąki ryżowej i 40g mąki kukurydzianej* -40g skrobi ziemniaczanej -3 duże jajka * możesz użyć 80g mąki pszennej jeśli nie zależy Ci na przepisie bez glutenu Krem -100g mas... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Candy Pandas

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.