Rosół z mega pierogiem

Rosół z mega pierogiem

Rosół z mega pierogiem

Pomysł podpatrzyłam przeglądając przepisy kuchni niemieckiej .W oryginale nazywało się to Maultaschen i pochodzi chyba z kuchni Szwabii .Ponieważ opieram się tylko na zdjęciu ( opis był w stylu szwabski knedel w rosole) - moja wersja nie musi odpowiadać dokładnie oryginałowi. Zrobiłam tak jak mi podpowiadała wyobraźnia. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Bąk, 29 października 2013 15:04:43

fajny i ekonomiczny sposób na rosół:)

Beata, 30 października 2013 06:48:41

Super. Maultaschen to takie ravioli niemiecki z mięskiem mielonym i szpinakiem. Twoja wersja tez jest pyszna!

tu-tusia, 30 października 2013 11:35:32

Bardzo mi się podoba Twoja propozycja - będę musiała zrobić :)

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję