Knedel serowo-kokosowy

Knedel serowo-kokosowy

Knedel serowo-kokosowy

Przygotowywanie kopytek , knedli czy leniwych w ilościach hurtowych dla dwójki prawie dorosłych wnuków ( to znaczy jeden już pełnoletni , a drugi wysoki jak wieża i do dorosłości ciut ciut brakuje to nie jest moje marzenie. A , że Bunia zrobiła sie leniwa ostatnio :)" . Zamiast robić stos małych knedli - przygotowuje jeden , a potem kroi na plastry. Gotuję w folii spożywczej na parze i mam 1/10 roboty. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Warto przeczytać

Jak zrobić kluski z makiem na Wigilię?

Jest to popularna potrawa szczególnie na Pomorzu i Kaszubach, co nie znaczy, że gości ona na stołach w całej Polsce.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Anonymous, 29 lipca 2013 17:44:21

Wygląda rewelacyjnie:)trzeba wypróbować.Pozdrawiam Cię serdecznie.

Justyna Bąk, 29 lipca 2013 19:46:01

fajny pomysł, jadłam knedle ale nigdy nie robiłam ich sama:)

Kulinarny Zenit, 29 lipca 2013 20:57:36

Super przepis... koniecznie będę musiała zrobić kiedyś takie knedle... bardzo podoba mi się dodatek do nich w postaci bułki tartej :)