Słodkie, kokosowe ciasto na słonych krakersach. Bez pieczenia. W zależności od upodobań, można dodać większą niż w przepisie ilość wiórków aby ciasto było jeszcze bardziej kokosowe. 2 paczki krakersów solonych masło roślinne cukier waniliowy 0,5 litra mleka 2 żółtka 2 łyżki mąki pszennej 2 łyżki mąki ziemniaczanej szklanka cukru 2 paczki wiórków kokosowych Żółtka utrzeć z 0,5 szklanki cukru i cukrem waniliowym. Dodać mąkę pszenną i ziemniaczaną. Całość rozetrzeć z 0,5 szklanki mleka. Pozostałe mleko zagotować... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...