Patison faszerowany Ratatouille z kurczakiem-na ostro
Patison faszerowany Ratatouille z kurczakiem-na ostro
Bajka "Ratatuj" - przepiękna, za każdym razem na niej płaczę ;)Pamiętam, że w dzieciństwie zajadałam się patisonami z działki. Ale tata, tylko smażył je w panierce. Po tak długiej przerwie postanowiłam wrócić do smaków z dzieciństwa i patisona zrobić nieźle nadzianego :) Na początku chciałam go zrobić z tradycyjnym Ratatuj ale, że z obiadu został mi kurczak i ziemniaki więc także je wykorzystałam. Tradycyjne Ratatuj to jarska potrawa. Danie to opiera się przede wszystkim na: ba... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Bon Appetit Małgorzaty
Autor
Małgorzata Kwiatkowska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, ostry kurczak, papryka, ziemniak, mielone, ziemniaki, pomidor, cukinia, fasolka szparagowa, rozmaryn, warzywa, fasolka, por , pieczarki, ser żółty, mięso, drobiowe, wieprzowina, piersi, pierś, obiad, kurczak z papryką , warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, dania z kurczakiem, gotowany kurczak, warzywa na patelnie, kurczak z pomidorami
Inne przepisy z Bon Appetit Małgorzaty
Dodaj komentarz