Paprykarz „bydgoski”

Paprykarz „bydgoski”

Paprykarz „bydgoski”

Przepis na : śniadanie

Cześć Dzisiaj będzie kolejny przepis, który powstał trochę przez przypadek. Po przygotowaniu gołąbków zostało mi trochę nadzienia mięsnego. W padłam na pomysł, aby przygotować z niego trochę "oszukane" gołąbki, ale niestety zaczęły się rozpadać podczas smażenia. Zamiast gołąbków powstała pyszna pasta / dodatek do pieczywa, bardzo podobna do tradycyjnego paprykarza. Paprykarz „bydgoski” Przygotuj miski, patelnię, nóż i deskę do krojenia, garnek, sitko, łyżkę, łopatkę do mieszania, łyżeczkę. Przygotuj składnik... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu blog.moje-pasje.info

Autor

Kasia K.

Jestem zwyczajną kobietką jakich wiele na polskich ulicach. Urodziłam się w 1984 r. i mieszkam w Bydgoszczy. Tak jak wiele Polek czytam, zajmuję się robótkami ręcznymi, gotuję. I można powiedzieć, że kolekcjonuję przepisy kulinarne. :) Receptury zbieram wśród znajomych, w sieci, w książkach i gazetach.
Do moich ulubionych autorów należą Magdalena Kozak, Marion Chesney jako M. C. Beaton, Dean Ray Koontz, Terry Pratchett i Andrzej Sapkowski.
W chwilach wolnych od kucharzenia i czytania lubię zająć "czymś pożytecznym" ręce. Najczęściej jest to haft krzyżykowy lub druty. Zawsze mnie jednak ciągnęło do innych rodzajów robótek ręcznych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, mięso, ryż, mielone, kapustą, pieczarki, grzyby, pieczywo, pasty, pasta, ryż smażony, mięso mielone, śniadania, kanapki

Inne przepisy z blog.moje-pasje.info

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję