Wiosenny Buddha Bowl z ryżem i tofu
Wiosenny Buddha Bowl z ryżem i tofu
Przepis na : śniadanie
Przepis na wiosenny Buddha Bowl z ryżem i tofu Mamy wiosnę, tak więc i typowo wiosenne śniadanie musi wlecieć na mój stół. Gdy myślę wiosna, mam przed oczami kolorowe warzywa, a w nosie czuję chrzan. Ten wiosenny Buddha Bowl, to istne odzwierciedlenie mojej wiosny. Miska różności wypełniona po brzegi, skąpana w sosie chrzanowym z jogurtem . Czy sos chrzanowy jest obowiązkowy? Zdaję sobie sprawę z tego, że nie każdy go lubi. Jeśli chcesz go czymś zastąpić, to może być to Twój ulubiony sos sałatkowy lub nawet oli... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blendman
Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Konrad Budzyk
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
śniadania, sosy, ryż, sałatki, sałatka, obiad, kapustą, czerwona kapusta, sałatka z ryżem, ryż z warzywami
Inne przepisy z Blendman
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję