Papryka faszerowana kaszą pęczak

Papryka faszerowana kaszą pęczak

Papryka faszerowana kaszą pęczak

Przepis na : obiad

Papryka faszerowana kaszą pęczak Gdy tylko przychodzi lato, a wraz z nim sezon na warzywa, to bardzo chętnie je faszeruję na różne sposoby. Papryka do faszerowania jest o tyle wdzięcznym warzywem, że nie trzeba bawić się łyżką w wydrążanie jej. Wystarczy przekroić ją, wyciągnąć jednym pociągnięciem środek i po temacie 😊 Jeśli zostanie Wam farsz, to możecie go śmiało użyć do nafaszerowania cukinii lub ulepić z niego kotleciki. Oczywiście cukinia faszerowana kaszą jaglaną , która jakiś czas temu wleciała na b... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blendman

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję