Papryka faszerowana kaszą pęczak
Papryka faszerowana kaszą pęczak
Przepis na : obiad
Papryka faszerowana kaszą pęczak Gdy tylko przychodzi lato, a wraz z nim sezon na warzywa, to bardzo chętnie je faszeruję na różne sposoby. Papryka do faszerowania jest o tyle wdzięcznym warzywem, że nie trzeba bawić się łyżką w wydrążanie jej. Wystarczy przekroić ją, wyciągnąć jednym pociągnięciem środek i po temacie 😊 Jeśli zostanie Wam farsz, to możecie go śmiało użyć do nafaszerowania cukinii lub ulepić z niego kotleciki. Oczywiście cukinia faszerowana kaszą jaglaną , która jakiś czas temu wleciała na b... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blendman
Autor
Konrad Budzyk
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka faszerowana, cukinia, sosy, sos czosnkowy, cukinia faszerowana, kasza jaglana, obiad
Inne przepisy z Blendman
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję