Domowy paprykarz szczeciński

Domowy paprykarz szczeciński

Domowy paprykarz szczeciński

Domowy paprykarz szczeciński Była już pasta bezrybna z wegańskim twarogiem , a teraz czas na kolejną bardzo popularną w Polsce pastę, tradycyjnie występującą z rybą, czyli paprykarz szczeciński. Dla mnie pierwsze skojarzenie jakie z nim mam to brzydka (wręcz paskudna) puszka, z której po otworzeniu wyłaniała się ryżowo-rybna pasta do smarowania na chlebie. Nie powiem, żeby mi to nie smakowało. Dawniej co jakiś czas po tego typu hiciory sięgałem nie ze względu na cenę, a na smak. Moim zdaniem połączenie smakó... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blendman

Autor

Konrad BudzykKonrad Budzyk

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kasza, pasty, pasta, kasza jaglana, wegańskie, ryż, marchewka, drożdżowe, sosy, zupa pomidorowa, papryka, twaróg, kotlet, ryby, kotlety, pasztet, chleb, ryba, kotlet z kaszy jaglanej, sos pomidorowy, kotlety rybne , sos do ryżu, ryż smażony, ryby smażone

Inne przepisy z Blendman

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.