Amarantusowy kisiel jagodowy

Amarantusowy kisiel jagodowy

Amarantusowy kisiel jagodowy

Przepis na : deser

Amarantusowy kisiel jagodowy Za małolata zjadałem i siorbałem go na potęgę, aby następnie na kilka lat o nim zapomnieć. Najsmaczniejszy był zawsze ten z torebki do gotowania, bo konsystencja była gęsta, a nie jakieś płynne badziewie jak te do kubka (są wyjątki). Ja postanowiłem zabrać się za kisiel nie do końca od strony smakowej,, co od jakościowej dla naszego organizmu. Ale zaraz, zaraz… czy to oznacza, że ten kisiel jest niesmaczny i zdrowy…? Nie! Po prostu priorytetem przy wymyślaniu przepisu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blendman

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję