NADZIANA BEZGLUTENOWA CIABATTA

NADZIANA BEZGLUTENOWA CIABATTA

NADZIANA BEZGLUTENOWA CIABATTA

Faszerowana ciabatta z piekarnika. Na rozgrzanej patelni roztapiamy mało. Podsmażamy drobno posiekaną cebulę i czosnek.  Dodajemy pokrojoną w małe kawałeczki kiełbasę. Dodajemy pieczarki pokrojone w małe kawałki - smażymy ok 3-4 minut. Doprawiamy do smaku - solą, pieprzem, słodką papryką. Teraz zajmujemy się naszą ciabatta - wyciągamy jej "środek" tworząc wgłębienie.  Faszerujemy nasze bułki, układamy na blachę i posypujemy serem Zapiekamy do momentu roztopienia się sera - ok 10 minut, 180 stopni.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu BezglutenowaIzabela

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.