Steki z rostbefu z grilla

Steki z rostbefu z grilla

Steki z rostbefu z grilla

Sezon grillowy praktycznie zakończony, ale jeśli się ma grilla elektrycznego to można grillować przecież cały rok. Tym razem na ruszt wrzuciliśmy steki z rostbefu, w marynacie z przepisu z opakowania, w którym steki zostały kupione. Dodałam zioła żeby wzmocnić smak. Mięso wyszło kruche i delikatnie upieczone. Takie jakie lubimy najbardziej. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Beata, 30 września 2013 11:07:37

Nie polecam kupować mięsa już zamarynowanego (sklepy tak przedłużają świeżość :( ).

Antenka, 30 września 2013 11:42:06

genialny kawał dobrego mięcha:D

Bernadeta, 30 września 2013 12:11:17

Ale mieso nie było zamarynowane, tylko surowe a przepis na tę marynate był na opakowaniu

Bernadeta, 3 października 2013 00:34:23

dzieki;)

Martyna, 23 maja 2014 11:37:26

Nie przepadam za takim krwistym, wolę bardziej wysmażone, ale wygląda pysznie :)

Bernadeta, 4 czerwca 2014 01:47:24

dziękuje za uwagę.