Podudzia z kurczaka z farszem borowikowo-orzechowym w porach z sałatką z jarmużu z paprykami.
Podudzia z kurczaka z farszem borowikowo-orzechowym w porach z sałatką z jarmużu z paprykami.
A czwartego dnia przygotuj kurczaka! Nie, to taki mały żarcik. Mimo to, na szybko przed pracą zrobiłem przegląd zamrażalnika i po dwóch dniach jedzenia ryby , przyszedł czas na wyciągnięcie kurczaka, a konkretnie podudzi. Dawno nie robiłem faszerowanego mięska, więc przyszedł czas i na to. Czego nam potrzeba? -podudzia z kurczaka 6 sztuk, -1/2 papryki zielonej, czerwonej i żółtej posiekanej w paski. -masło klarowane -łyżeczka masła do farszu -por część biała -sól, pieprz -tymianek -gruba kromka chleba razowego po... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu BaRepas
Autor
baRepas
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sałatki, sałatka, mięso, sałatka z papryki, kurczak, kurczak z porem, sałatka z kurczakiem, orzechy, papryka, ryby, por , kuskus, chleb, orzechy włoskie, chleb razowy, do pracy, ryba, podudzia z kurczaka, masło czosnek, kurczak z papryką , szybki kurczak, mięsa pieczone, dania z kurczakiem, mięso duszone, papryka faszerowana, szybkie sałatki, szybka sałatka, sałatka do pracy, sałatki do pracy, bez pieczenia
Inne przepisy z BaRepas
Dodaj komentarz