Grzanki francuskie w jajku z gorgonzolą i salsą paprykową.
Grzanki francuskie w jajku z gorgonzolą i salsą paprykową.
Przepis na : śniadanie
Mam problem z ilością jedzenia. Często pytacie mnie, w jaki sposób wykorzystać resztki z dnia poprzedniego, co można z czym połączyć, by stworzyć całkiem nową potrawę. Nie jest to trudne zadanie, o ile te resztki to na przykład mięso, a nie zupa. Bo co wymyślić z żuru, który został z dnia poprzedniego. Zawsze można go nazwać "żurek na bis" i po prostu zjeść dwa dni z rzędu. I tak było dziś u mnie. Mam jednak niedosyt, bo jak nie pokręcę się chociaż chwili przy blacie kuchennym, to dzień jest stracony. Stąd po... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu BaRepas
Autor
baRepas
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
francuskie, salsa, papryka, szynka, sałata, chleb, szybka kolacja, polewa, mięso, żurek, śniadania, sosy, kolacja, zupa, grill, przekąska, kanapka, przystawki, kanapki, zapiekanki, zapiekanka, przekąski, przekąski na ciepło, smażony ser, sos do sałaty, sos do jajek, szybka zupa, zapiekanka z mięsem , sos paprykowy, szybkie przekąski
Inne przepisy z BaRepas
Dodaj komentarz