Gołąbki z wołowiną i grzybami leśnymi zapiekane w kapuście włoskiej z sosem śmietanowo - pomidorowym.
Gołąbki z wołowiną i grzybami leśnymi zapiekane w kapuście włoskiej z sosem śmietanowo - pomidorowym.
Weekendy to, niezależnie od sposobu spędzonego czasu, najlepsze chwile, które staram się wydusić jak cytrynę. Rano, jak w każdą sobotę wybrałem się na nasz miejski targ w poszukiwaniu inspiracji kulinarnych. Kupiłem kilka fajnych rzeczy, ale najciekawiej uśmiechała się do mnie kapusta włoska, którą wytypowałem do udziału w uczcie kulinarnej pod tytułem gołąbki. Jeszcze nie wie, że to ona na koniec źle skończy. Czego potrzebujemy? -duża kapusta włoska -puszka pomidorów -3 duże starte pomidory z sokiem -śmietanka ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu BaRepas
Autor
baRepas
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gołąbki, kapustą, ryż, grzyby, pomidor, boczek, por , kasza, sosy, sos z grzybów , wołowina, kurki, rozmaryn, kurki, mielone, kasza jaglana, sos pomidorowy, sok, mięso, sos serowy, zupa, zupa pomidorowa, zupa serowa, suszone pomidory, mięsa pieczone, pieczony boczek, bez pieczenia, pomidorowa ze świeżych pomidorów, sos do ryżu, boczek w sosie
Inne przepisy z BaRepas
Dodaj komentarz