Przepis na : śniadanie
Smalec z fasoli. Bardzo prosty i jednocześnie wyjątkowo smaczny. Polecam, aby poleżał min 1 dzień wtedy nabiera smaku i zapachu “prawdziwego” smalcu 5.0 from 1 reviews Smalec z fasoli Drukuj Czas przygotowania 10 min Czas gotowania 10 min Czas całkowity 20 min Składniki 1 puszka 400 g białej fasoli lub 250 g fasoli ugotowanej 1 duża cebula 4 łyżki oleju lnianego sól i pieprz 1-2 łyżeczki suszonego majeranku opcjonalnie: pokrojone w kosteczkę ½ jabłka Wykonanie Fasolę odcedzić... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...