Niby rwaniec drożdżowy

Niby rwaniec drożdżowy

Niby rwaniec drożdżowy

Marzyło mi się ciasto na świeżych drożdżach.. puchate i aromatyczne :-) A, że akurat nowa foremka czekała na swój debiut, nie mogłam się powstrzymać, by nie upiec niby rwańca. Wyszedł cudownie - coś wspaniałego o idealnych proporcjach! Czas przygotowywania:  30 minut Czas wyrastania: łącznie   około 90 minut Ilość porcji:  8 porcji z formy o pojemności 100 ml każde gniazdo czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.