Marmolada z pigwy

Marmolada z pigwy

Marmolada z pigwy

Jesień rekompensuje nam brzydką pogodę obdarowując nas wspaniałymi owocami i warzywami. Jednym z ciekawszych owoców jest pigwa. Marmoladę z pigwy robi się bardzo prosto i bardzo szybko. Smak jest niesamowicie świeży.. to trochę połączenie jabłka z cytryną :-) Wspaniałe, polecam! Czas przygotowywania:  20 minut Czas gotowania:  50 minut Ilość:  1,5-1,7 l Składniki: • 2-2,5 kg pigwy • szklanka wody • szklanka cukru czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

jabłka

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.