Gołąbki inaczej, czyli łosoś pieczony w filo

Gołąbki inaczej, czyli łosoś pieczony w filo

Gołąbki inaczej, czyli łosoś pieczony w filo

Świetny przepis na prosty i efektowny obiad. Ciasto filo pozostaje idealnie kruche i cudownie pachnie. W środku zaś rozpływający się w ustach łosoś, który idealnie komponuje się z serkiem Philadelphia oraz szpinakiem i kolendrą. Czas przygotowywania:  20 minut Czas pieczenia: 50 minut Ilość gołąbków:  7 czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, obiad, szpinak, łosoś, ciasto, kruche ciasto, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, proste ciasto

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.