Pasta jajeczna z tuńczykiem

Pasta jajeczna z tuńczykiem

Pasta jajeczna z tuńczykiem

Pasta jajeczna z tuńczykiem to pyszne smarowidło do kanapek. Ma wyrazisty smak, jest łatwa w przygotowaniu i nie wymaga skomplikowanych składników. Jak zrobić pastę jajeczną z tuńczykiem? Przepis jest dziecinnie prosty, a efekt smakowy nie do opisania. Jeśli znudziły wam się już kanapki z serem lub wędliną, to pasta z jajek i tuńczyka będzie doskonałą odmianą. PASTA JAJECZNA Z TUŃCZYKIEM – PRZEPIS Składniki puszka tuńczyka w sosie własnym 3 jajka 3 ogórki konserwowe 1 cebula czerwona 2 łyżki majonezu 1 płask... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Alle Dobre!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję