Pasta jajeczna z tuńczykiem
Pasta jajeczna z tuńczykiem
Pasta jajeczna z tuńczykiem to pyszne smarowidło do kanapek. Ma wyrazisty smak, jest łatwa w przygotowaniu i nie wymaga skomplikowanych składników. Jak zrobić pastę jajeczną z tuńczykiem? Przepis jest dziecinnie prosty, a efekt smakowy nie do opisania. Jeśli znudziły wam się już kanapki z serem lub wędliną, to pasta z jajek i tuńczyka będzie doskonałą odmianą. PASTA JAJECZNA Z TUŃCZYKIEM – PRZEPIS Składniki puszka tuńczyka w sosie własnym 3 jajka 3 ogórki konserwowe 1 cebula czerwona 2 łyżki majonezu 1 płask... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Alle Dobre!
Autor
fajneprzepisy
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, tuńczyk, ogórki, przekąski, kanapki, ciasto, kolacja, obiad, makrela, pasta kanapkowa
Inne przepisy z Alle Dobre!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję