Dzisiaj zapraszam na bardzo czekoladowe ciasto z dodatkiem świeżych ogrodowych malin. Ciasto idealnie dopasowało się z francuskim różowym winem półsłodkim Celebro które słynie z delikatności a orzeźwiający, soczyście owocowy aromat podkreśla smak lodów, ciast i deserów.Jeśli chcecie dowiedzieć się czegoś więcej o winach jak i z czym je podawać zapraszam do Klubu Celebro. Składniki: 200 g margaryny 200 g cukru 4 szt jajka 250 g mąki pszennej 2 łyżki kakao 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 1 czeko... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...oj zazdroszczę Ci trochę tych malin w ogrodzie, a ciasto wygląda pięknie :)
Zrobię:) Jest super! Uwielbiam ucierane ciasta, bo sie szybko robi. Ale zrobie bez nalewki, bo mi sie dziecko ubzdryngoli ;)
Alinko, ale cudo zrobiłaś ;) wygląda pysznie ;) i te świeże owoce, bajka :)