Bułeczki z nadzieniem

Bułeczki z nadzieniem

Bułeczki z nadzieniem

Mięciutkie i puszyste bułeczki nadziewane w środku serem, kiełbasą i kukurydzą. Na górze przyprawa do pizzy więc smakują jak małe pizzerinki. Z pewnością dzieciaki je polubią. Źródło z małymi modyfikacjami z Anyżkowo. Składniki: 3,5 szklanki mąki pszennej 1 szklanka ciepłej wody 10g suszonych drożdży 1/3 szklanki oleju rzepakowego Rapso 1 łyżeczka soli 1 jajko 4 łyżki kukurydzy z puszki 100g żółtego sera 100g kiełbasy suchej z linii Nove - Natura ketchup przyprawa do pizzy sycylijskiej Kamis j... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
StudentsKitchen, 3 kwietnia 2014 13:52:27

Nadzienie idealne, poproszę jedną! :)

z miłości do słodkości, 3 kwietnia 2014 14:25:58

Wyglądają bardzo apetycznie;)) Chyba je zrobię, bo sama mam na nie ochotę a co dopiero moje chłopaki:)))

Justyna Żak, 3 kwietnia 2014 14:26:18

świetne:) bardzo lubię takie:)

z miłości do słodkości, 3 kwietnia 2014 14:27:45

Chyba je zrobię, bo sama mam na nie ochotę a co dopiero moje chłopaki:))

Natalie, 3 kwietnia 2014 18:47:05

Fajna propozycja ;)

Krystyna Boner, 3 kwietnia 2014 19:07:20

Piekłam chlebek z kiełbasą. Twoje bułeczki też mi się podobają. Widać, że są pyszne :)

Magdalena Cendrowska, 3 kwietnia 2014 21:48:57

Jakie boskie! Mogę jedną? :)www.brulionspadochroniarza.pl

Ewelina włoch, 3 kwietnia 2014 22:25:33

świetnie wyglądają ! Pozdrawiam ciepło :)

Alina Waliczek, 3 kwietnia 2014 23:30:22

Dziękuję :)

Alina Waliczek, 3 kwietnia 2014 23:30:53

Magda częstuj się. :)

Alina Waliczek, 3 kwietnia 2014 23:31:25

Zachęcam, bo są puszyste i pyszne.

Alina Waliczek, 3 kwietnia 2014 23:31:58

Proszę się częstować.

Marcela, 4 kwietnia 2014 11:31:07

ooo matko... istne ucieleśnienie moich marzeń!

Jola O, 4 kwietnia 2014 11:55:29

Jeśli smakują tak, jak wyglądają, to z przyjemnością się poczęstuję :)

Aguś kulinarnie, 4 kwietnia 2014 12:51:35

Zajrzałam tu wczoraj i padłam z wrażenia,jak dziś doszłam do siebie to komentuję-pysznie wyglądają,zapisuję i będę zbierać siły na ich wykonanie:)