Pieczeń rzymska.

Pieczeń rzymska.

Pieczeń rzymska.

Przepis na : obiad

Pieczeń rzymską zna chyba każdy. Jest prosta w przygotowaniu i bardzo smaczna. Może być podawana na ciepło lub na zimno, na kanapki. Ja zrobiłam właśnie z myślą o kanapkach. Mąż bardzo lubi, dlatego pomyślałam, a zrobię niech ma :) Tak się składa, że ja też bardzo lubię, więc też sobie pojadłam i wszyscy zadowoleni :) No może tylko Wojtek nie bardzo, ale on cieszy się tylko z pizzy :) Składniki: 1 kg mięsa wieprzowego ( miałam karkówkę) 1 bułka pszenna 1 cebula 2 ząbki czosnku 2 jajka 1/2 łyżeczki pieprzu 1 p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Agusiowe smakołyki

Autor

Agnieszka Kas

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, bułki, kanapki, bułka pszenna, karkówka, ciasto na pizze, pizza , pizza przepis, chleb, obiad, karkówka w cebuli, mięsa pieczone, karkówka pieczona, pieczona karkówka, mięso na obiad, karkówka na obiad

Inne przepisy z Agusiowe smakołyki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.