Kurczak na piwie.

Kurczak na piwie.

Kurczak na piwie.

Przepis na : obiad

Co powiecie na takiego przystojniaka? Chrupiąca skórka i mięciutkie soczyste mięsko. Mówię Wam pycha :) W butelce było piwo, w trakcie pieczenia dodatkowo polewałam kurczaka piwem, ale podczas jedzenia w ogóle nie jest ono wyczuwalne. Myślę,że nie przesadzę jeśli powiem, że jest to najlepszy kurczak jakiego jadłam. Składniki: Kurczak 1,5-1,7 kg (ja miałam niecałe 1,7 kg) 1 piwo w butelce 500 ml. 2 ząbki czosnku, sól, pieprz, papryka słodka i ostra, tymianek, czosnek granulowany trochę oleju Wykonanie: Kurcz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Agusiowe smakołyki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję