Kofty wieprzowo-wołowe z piekarnika
Kofty wieprzowo-wołowe z piekarnika
Składniki: 500 g mięsa wołowo - wieprzowego,2 łyżeczki świeżej natki pietruszki,2 łyżeczki curry indyjskiego, trochę oleju,sól,pieprz,pieprz cayenne,glazurowane marchewki- przepis tutaj Przygotowanie: Zaczynamy od zamoczenia patyczków do szaszłyków w wodzie przez 15 minut po to, żeby nie przypaliły się podczas pieczenia. Do miski wkładamy mięso wieprzowo-wołowe, dodajemy przyprawy i posiekaną natkę pietruszki. Ręce zwilżamy trochę wodę i formujemy... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni
Autor
Aga w kuchni
robię to co lubię, czyli gotuję i piekę :)
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczenie, mięso, marchewka, curry, szaszłyki, mięsa pieczone
Inne przepisy z Aga w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję