Szybka i bardzo smaczna, ciepła przekąska w śródziemnomorskim stylu. Małe grzanki, pachnące czosnkiem, zapiekane z pomidorami i dwoma rodzajami sera, podane ze świeżą bazylią - pycha! składniki: 6 kromek bagietki (pełnoziarnistej) 100 g sera mozzarella 100 g sera pleśniowego 2 pomidory ząbek czosnku 2-3 łyżki oliwy świeże listki bazylii Czosnek przecisnąć przez praskę, wymieszać z oliwą, mieszanką posmarować kromki pieczywa. Pomidory sparzyć, obrać, pokroić w kostkę. W podobną kostkę pokroić również oba se... czytaj dalej...
Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Trochę szalona, bardzo ekspresyjna optymistka, która zmuszona sytuacją twardo stąpa po ziemi. Mój dom to mój azyl gdzie mogę się schować i odpocząć od wszystkiego, co męczy. Uwielbiam gotować, dla równowagi sporo czasu spędzam na aktywności fizycznej. W wolnych chwilach z przyjemnością oddaję się wszelkiego rodzaju robótkom ręcznym. Najlepszym moim motywatorem, recenzentem i krytykiem, zarazem najlepszym pomocnikiem jest moja 7-letnia córeczka.