Przepis na : obiad
Botwinka to ulubiona zupa mojego A. Ja po raz pierwszy jadłam dopiero w ubiegłym roku...od tamtej chwili przygotowałam już kilka jej wersji Dziś proponuję zupę z dodatkiem wędzonki, co wzbogaciło jej smak i nadało niesamowitego aromatu. składniki: ok 200 g wędzonki pęczek botwinki cebula 4 duże ziemniaki marchew nieduża pietruszka łyżka masła ząbek czosnku liść laurowy po kilka ziarenek ziela angielskiego i pieprzu sól, pieprz, cukier, sok z cytryny do smaku po gałązce rozmarynu, tymianku i lubczyku ponadto: jaj... czytaj dalej...
Trochę szalona, bardzo ekspresyjna optymistka, która zmuszona sytuacją twardo stąpa po ziemi. Mój dom to mój azyl gdzie mogę się schować i odpocząć od wszystkiego, co męczy. Uwielbiam gotować, dla równowagi sporo czasu spędzam na aktywności fizycznej. W wolnych chwilach z przyjemnością oddaję się wszelkiego rodzaju robótkom ręcznym. Najlepszym moim motywatorem, recenzentem i krytykiem, zarazem najlepszym pomocnikiem jest moja 7-letnia córeczka.