Pasta do chleba z pieczonego selera
Pasta do chleba z pieczonego selera
Pasta do chleba z pieczonego selera to ciekawy i bardzo smaczny dodatek do pieczywa. Nie jesteście przekonani, nie przepadacie za tym warzywem? Też tak myślałam, ale bardzo miło się zaskoczyłam Seler korzeniowy to warzywo, po które powinniśmy sięgać w okresie jesienno – zimowym, to teraz jest na niego sezon Dodatkowo seler to samo zdrowie: ma dwukrotnie więcej witaminy C niż w cytrusach, zawiera też naturalną witaminę B kompleks, łącznie z kwasem foliowym i witaminą PP, ma najwięcej fosforu wśród warzy... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu 365 dni dookoła kuchni
Autor
zielonaKuchnia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, pasty, chleb, kanapki, pasta kanapkowa, pieczywo, masło orzechowe, warzywa na patelnie
Inne przepisy z 365 dni dookoła kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję