Ocet aromatyzowany czarną porzeczką

Ocet aromatyzowany czarną porzeczką

Ocet aromatyzowany czarną porzeczką

„Doskonały dodatek do kozich serów i owoców. Nie jest to jednak oryginalny ocet z czarnej porzeczki bo ten uzyskuje się z soku, a jedynie ocet jabłkowy aromatyzowany czarną porzeczką. Pierwotnie miałam zamiar zrobić go właśnie z soku, ale on wymaga codziennego mieszania, a tego niestety nie mogłam mu zapewnić. Zdecydowałam się więc na wariant prostszy w wykonaniu czyli ocet aromatyzowany. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wiem co jem

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.