PULPETY z kaszy jaglanej w SOSIE CUKINIOWO-KOPERKOWYM

PULPETY z kaszy jaglanej w SOSIE CUKINIOWO-KOPERKOWYM

PULPETY z kaszy jaglanej w SOSIE CUKINIOWO-KOPERKOWYM

Przepis na : obiad

Pulpety nie muszą składać się z mięsa! Te z kaszy jaglanej mogą z nimi konkurować. Pulpety gotowane w sosie cukiniowo-koperkowym to idealny pomysł na obiad. Sos nie jest zagęszczany, ale ma świetną konsystencję dzięki cukinii – mimo to smakuje jak znany sos koperkowy i cukinia nie jest bardzo wyczuwalna. Zapraszam do zapoznania się z przepisem // Składniki – pulpety: 200 g kaszy jaglanej + 500 ml gorącej wody do ugotowania kaszy 1 marchewka 2 cebule 1,5 łyżki mielonego siemienia lnianego + 100 ml... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Via Gusto

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.