Francuskie babeczki z fetą

Francuskie babeczki z fetą

Francuskie babeczki z fetą

Wytrawne aromatyczne babeczki we włoskim stylu. Doskonałe na przystawkę. Są dobre zarówno na ciepło, jak i na zimno. Ich wielką zaletą jest łatwość i szybkość przygotowania. Nawet jeśli goście siedzą już za stołem w kilka chwil można je przygotować i upiec. Jeśli ktoś nie lubi fety można ją zastąpić mozarellą. Przepis na około 20 babeczek pieczonych w foremce do małych muffinów lub w małych foremkach do babeczek. 1 ciasto francuskie 100 g sera feta 70 g suszonych pomidorów w oleju 2 łyżki łuskanego słonecz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Trzeci talerz

Autor

Trzeci Talerz

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

francuskie, ciasto, babeczki, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, feta, pesto, pomidor, ciasto francuskie, ser, ser feta, słonecznik, przystawki, suszone pomidory, muffiny, pomidory z serem, lekkie ciasto, ciasto z bezami, ciasto na zimno, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia

Inne przepisy z Trzeci talerz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.