Tatar z sarny

Tatar z sarny

Tatar z sarny

Dla mięsożerców i miłośników dziczyzny polecam tatar z sarny. Mięso jest bardzo delikatne i rozpływa się w ustach. Sposób podania również jest bardzo ciekawy. Danie pochodzi z warsztatów AEP Makro – Nowe trendy w kuchni polskiej. Składniki na 2 porcje • comber z sarny ok. 150 g • 1/2 cebuli białej • 3 ogórki konserwowe • 8 sztuk pieczarek konserwowych • 1 ogórek zielony długi • 2 jajka przepiórki Marynata • sól, pieprz do smaku • 1 ziarno ziela jałowca • 1 łyżk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Autor

GoszkaGoszka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, chleb, mięso, pieczarki, ogórki konserwowe, pieczywo, sosy, ogórki kiszone, ciekawe przepisy, skrzydełka, mielone, mięso mielone, pieczarki w sosie, mielone pieczarki, sos mięsny, dania mięsne, chleb z ziarnami, drugie danie

Inne przepisy z To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.