Pasta z tuńczyka do chleba

Pasta z tuńczyka do chleba

Pasta z tuńczyka do chleba

Pyszna pasta rybna na kanapki w kilku odsłoanach. W wersji wiosennej z nowalijkami, letniej z pomidorem, a zimowej z ogórkiem konserwowym lub kiszonym. Wykonanie tej pasty zajmuje tylko kilka minut, dłużej trwa delektowanie się jej smakiem. Jest to dość popularna pasta, najczęściej robiona z dodatkiem śmietany. Ja dodaję majonez i sok z cytryny, co zaostrza jej smak. Składniki: ? 250 g białego twarożku ? 1 puszka tuńczyka w sosie własnym ? 2 łyżki majonezu ? 1 łyżka soku z cytryny ? sól, pieprz do smaku Wyko... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.