Kluski wątrobiano mięsne do rosołu

Kluski wątrobiano mięsne do rosołu

Kluski wątrobiano mięsne do rosołu

Przepis na : obiad

Pyszne kluseczki z wątróbki drobiowej i delikatnego mięsa z piersi kurczaka.  Doskonały dodatek do niedzielnego rosołu.  Zasmakuje małym i dużym.  50 dag wątroby drobiowej 1 pierś z kurczaka łyżka cebuli liofilizowanej kupuję tutaj KLIK 2 jajka łyżeczka czosnku w granulkach pieprz biały mielony  sól ( wg smaku )  1 łyżka kaszy manny 1 łyżka bułki tartej 2-3 łyżki mąki Wątróbkę i mięso myję, kroję na mniejsze kawałki i rozdrabniam w malakserze. Dodaję jajka, cebulkę, czosnek, resztę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Takie tam pichcenie

Autor

takietampichcenietakietampichcenie

Uwielbiam gotować dla swoich bliskich. Moja kuchnia łączy tradycję z nowoczesnością , Jest smacznie, kolorowo i pachnąco:)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, kluski, rosół, kasza, drobiowe, mięso, piersi, pierś, mielone, bułki, kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, wątróbka drobiowa, zupa, obiad, kurczak z czosnkiem, mięso mielone, zupa z mięsem mielonym

Inne przepisy z Takie tam pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.