Chilli con carne II

Chilli con carne II

Chilli con carne II

Przepis na : obiad

Amatorów czerwonej fasoli I ostrych przypraw- zapraszam na meksykańską kuchnię- czyli chilli con carne. Mieszanka mięsa mielonego , fasoli , pomidorów I ostrych przypraw  zadowoli każdego I jest miłą odmianą kuchni europejskiej. Prosta potrawa I w miarę szybka w wykonaniu.Zaczynamy  Składniki:600 gr mielonego4 cebule2 puszki czerwonej fasoli2 puszki pomidorów3 ząbki czosnkusól, pieprz, chillioliwanatka pietruszki Wykonanie:Posiekaną cebulę podsmażamy na rozgrzanym oleju. Wyciskamy do cebu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Edyty

Autor

SmakiEdytySmakiEdyty

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chilli, fasola, mielone, pomidor, cebula, czerwona fasola, kuchnia meksykańska, mięso, fasola czerwona, duszone, czosnek, proste i szybkie przepisy, mięso mielone, wołowina, obiad, chleb, pietruszka, ryż, mięso duszone, mięso na obiad, ryż smażony, szybki obiad, obiad na szybko

Inne przepisy z Smaki Edyty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.