Bezglutenowe ciasto daktylowo-jabłkowe (fit)

Bezglutenowe ciasto daktylowo-jabłkowe (fit)

Bezglutenowe ciasto daktylowo-jabłkowe (fit)

Zapraszam na pyszne ciasto w wersji fit. Ciasto jest delikatne i słodkie-a to dzięki kremowi daktylowemu Daktynella oraz dodatkowi ksylitolu. Dodatek masła orzechowego oraz musu jabłkowego dodaje ciastu super miękkości oraz lekkiego aromatu orzechowo-jabłkowego. Polecam Składniki: 75 g masła (bez laktozy) 2 łyżki masła orzechowego 120 g kremu daktylowego Daktynella 2 jajka 2 łyżki ksylitolu 80 g musu jabłkowego 2 łyżeczki proszku do pieczenia bez glutenu 8 łyżek mąki kukurydzianej oraz keksówka 9x23 cm Przygotowani... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.