Kotleciki z kapusty młodej i mięska wieprzowego

Kotleciki z kapusty młodej i mięska wieprzowego

Kotleciki z kapusty młodej i mięska wieprzowego

Mamy już młoda kapustkę, możemy robić w różnych postaciach,Dziś wam pokaże kotleciki.Delikatne,pyszne i zasmażane :) Składniki: karkówka z mielona 500 g kapusta młoda 300 g sól do smaku pieprz biały mielony do smaku papryka słodka mielona do smaku jajko 2 szt Dodatkowo: bułka tarta olej do smażenia Wykonanie: Mięso myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy w kostkę i mielimy.Kapustę młodą szatkujemy i dodajemy do mięsa zmielonego. Doprawiamy solą i pieprzem oraz do kolorku dodajemy czerwoną zmielon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Różowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.