Afganistan - Pilaf po kabulsku i dynia w jogurcie (qabli palaw, bourani kaddo)

Afganistan - Pilaf po kabulsku i dynia w jogurcie (qabli palaw, bourani kaddo)

Afganistan - Pilaf po kabulsku i dynia w jogurcie (qabli palaw, bourani kaddo)

Przepis na : obiad

Tak, od września minęło ogromnie dużo czasu, ale, jak to mówią, "co było a nie jest, nie pisze się w rejestr" (Mamuśki odc.23, 2007). Skąd się wzięło #1 przy tytule posta na razie nie mówimy, bo kto wie czy kiedyś się pojawi #2, zobaczymy jak pójdzie, ale jest pewien pomysł... Dzisiaj powracamy do Afganistanu (wierni fani 😆 zapewne pamiętają nasz pierwszy przepis, ale na wszelki wypadek link ). Ale do rzeczy! Dzisiaj do zaoferowania mamy w zasadzie dwa osobne dania, pilaf po kabulsku i dynię w jogurcie. Ic... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Roślinożerni urlopowicze

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.