Obrochtówka w Zakopanem

Obrochtówka w Zakopanem

Obrochtówka w Zakopanem

Zakopane. Chyba nie znam osoby, która nie była w tym mieście. A może znam jeszcze za mało ludziów aby tak na forum tu i ówdzie pisać takie rzeczy? Kiedyś Szanowny Pan Stanisław Tym w jednym misiowatym filmie powiedział „jedziecie do stolicy kraju kapitalistycznego. Który to kraj ma być może nawet tam i swoje ... plusy. Rozchodzi się jednak o to, żeby te plusy nie przesłoniły wam minusów.”  Przypominając sobie ten cytat na myśl przychodzi mi sytuacja Zakopanego. Tak, miasto przepiękne, a ten kto kocha góry mógł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

placki, zupa, kapustą, ziemniaki, ziemniak, kapusta kiszona, placki ziemniaczane, żeberka, przystawki, żeberka w kapuście kiszonej, prosta zupa, pieczone ziemniaki, placki z gotowanych ziemniaków, drugie danie, dania chińskie, kuchnia chińska

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.