Zupa porowa z klopsikami

Zupa porowa z klopsikami

Zupa porowa z klopsikami

Iście syta zupa, z dodatkiem pysznego, indyczego mięsa połączonego z parmezanem. A ten smak, brązowych pieczarek, które aromatem dorównują grzybom leśnym, jest niesamowity. Polecamy część podsmażyć na maśle i udekorować nimi zupę. Składniki 50 g masła 3 białe części pora 2 ząbki czosnku 200 g brązowych pieczarek 2 łyżki koncentratu pomidorowego 50 ml białego wytrawnego wina 150 g pęczaku 2 l bulionu drobiowego natka pietruszki Klopsiki: 500 g mięsa mielonego z indyka 50 g startego parmezanu 3 łyżki bułki tart... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, zupa, grzyby, mięso, bułki, pulpeciki, mielone, pieczarki, kasza, mięso mielone, drobiowe, indyk, pulpety, zupa pomidorowa, zupa z mięsem mielonym, mielone z warzywami, ser biały

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.