Soczysta pieczeń schabowa z koprem włoskim

Soczysta pieczeń schabowa z koprem włoskim

Soczysta pieczeń schabowa z koprem włoskim

Idealna, soczysta pieczeń o lekko anyżowym smaku. Składniki 1 kg schabu 2 łyżki nasion kopru włoskiego sól morska gruboziarnista- 1 łyżka 3 łyżki oleju 500 g kopru włoskiego świeży rozmaryn 500 ml białego wytrawnego wina Dodatkowo: sznurek spożywczy papier do pieczenia   Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Schab myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. W moździerzu tłuczemy nasiona kopru, świeży rozmaryn, sól. Mieszamy z olejem i nacieramy schab. Obwiązujemy sz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.