Grzanki z serami, ziołami i jeżynami

Grzanki z serami, ziołami i jeżynami

Grzanki z serami, ziołami i jeżynami

Pomysł na szybka smaczną kolację. Zaczerpnięty od Kingi Wójcickiej Składniki kilka kromek chleba tostowego ( ew. pół bagietki) oliwa z oliwek 100 g miękkiego sera pleśniowego 20 g parmezanu kilka gałązek świeżego rozmarynu kilka gałązek świeżego tymianku pół szkalnki jeżyn czarny pieprz   Przygotowanie Chleb tostowy opiekłem na złoty kolor (można użyć bagietki). Skropiłem je kilkoma kroplami oliwy, posypałem rozkruszonym serem pleśniowym i startym parmezanem. Na każdej grzance na wierzchu rozłożyłem świeże... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.