Krucha tarta z botwinką, szparagami i wędzonym twrogiem (bez glutenu, bez laktozy)

Krucha tarta z botwinką, szparagami i wędzonym twrogiem (bez glutenu, bez laktozy)

Krucha tarta z botwinką, szparagami i wędzonym twrogiem (bez glutenu, bez laktozy)

Przepis na : kolacja

Taka tarta sprawdzi się o każdej porze dnia, możecie zjeść ją na lunch, albo zrobić na kolację, na pewno zachwyci domowników. Bezglutenowe ciasto zrobione jest na mazie mąki quinoa, mąki z amarantusa i skrobi ziemniaczanej połączonych z olejem kokosowym. Tarta wypełniona jest wiosenną botwinką i szparagami oraz twarogiem bez laktozy z firmy Mlekowita.  Składniki: 40 gram mąki quinoa 40 gram skrobi ziemniaczanej 20 gram mąki z amarantusa 2 łyżki mielonego siemienia lnianego 1 łyżeczka kurkumy 50 gram oleju ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Quinoa Raz!

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Dieta Pięciu Przemian

Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.