Pieczone pierogi ze szpinakiem, fetą i boczniakami

Pieczone pierogi ze szpinakiem, fetą i boczniakami

Pieczone pierogi ze szpinakiem, fetą i boczniakami

Przepis na : obiad

Pieczone pierogi ze szpinakiem, fetą i boczniakami to wegetariańska propozycja na lekki obiad. Miałam szpinak, który zajmował miejsce w zamrażarce, a że wkrótce zaczyna się sezon na świeży – postanowiłam zrobić użytek z tego nadmiarowego. Połączyłam go z boczniakami, cebulą i fetą. Razem z chrupiącym ciastem i orzeźwiającym, lekkim sosem szpinak smakował mi jeszcze bardziej, niż zwykle. Pycha! Boczniaki także świetnie odnalazły się w jego towarzystwie – teraz taki farsz będę robić znacznie częście... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Poezja smaku

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Autor

PoezjaSmaku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, feta, mielone, szpinak, ciasto, cebula, cytryna, sosy, tarta, sok, ser, pierogi z szpinakiem, pierogi ze szpinakiem, obiad, ser feta, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, słonecznik, sezam, jajka z farszem, lekkie ciasto, sos do jajek, ciasto z bezami, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, sos do mielonego , bez pieczenia, jogurtowe ciasto, ciasto jogurtowe

Inne przepisy z Poezja smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.