Karkówka pod warzywną pierzynką

Karkówka pod warzywną pierzynką

Karkówka pod warzywną pierzynką

Składniki: * 4 plastry karkówki * 1 duża marchew * 50 dag pieczarek * 4 plastry żółtego sera * sól, pieprz Sposób przygotowania : Plastry mięsa rozbijamy, solimy i pieprzymy z każdej strony. Wkładamy do naczynia żaroodpornego. Pieczarki kroimy w plasterki, odparowujemy z nadmiaru wody na patelni. Wykładamy na mięso. Marchew obieramy i ścieramy na tarce na grubych oczkach. Posypujemy potrawę. Na każdym kawałku mięsa kładziemy po plastrze sera. Pieczemy w piekarniku nagrzanych do 180 stopni C. ok. 1 h. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pobite gary Barbary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.